Log in

De uitlijning met een laserpen

  loskopen
  By loskopen

  Tot nu toe was deze laserpen een van mijn favoriete producten die ik heb gebruikt, althans voor het laserwerk. Ik heb geluk gehad, want degene die ik hiervoor ontving was dood gecentreerd (en ik testte het met meerdere pistolen). Om het op te zetten, plaatst u de batterijen in de achterkant en schroef de dop vast. Trek terug en vergrendel de schuif terug op je pistool. Breng het vizier voorzichtig en langzaam in de kamer van het vat. SLAM DE SLIDE NIET! Dat is het! Nu kun je zien wat je nodig hebt. Natuurlijk moet je wat op het juiste moment zijn over waarneming in je spullen, aangezien de batterij niet eeuwig meegaat (een ander nadeel). Na het lezen van enkele recensies over dit vervelende zicht, was ik een beetje terughoudend om te bestellen, maar deed hoe dan ook. Ik ontdekte dat het op sommige van mijn 9 mm precies goed kwam.

  Zorg ervoor dat u voor gebruik grondig met wat alcohol schoonmaakt. De mijne kwam met een ingepakte sticker die de significante rest achterliet. Productie toleranties van wapens zal leiden tot verschillende niveaus van succes met deze tool. Herhaald chambering in mijn Walther PPQ, zag echter +/- een inch of variantie op 25 voet in vergelijking met een laser zicht, zowel horizontaal als verticaal. De instructies stellen dat "in sommige pistolen het niet nodig is om de kamer gesloten te hebben om correct te werken", maar het identificeert die pistolen niet. De instructies adviseren ook dat u "sterke schokken, stoten of botsingen op het apparaat voorkomt". De achterkant van de dia tegen mijn hand slaan was niet voldoende om het los te maken. Dit item paste niet in de kamer van een van mijn P-series. Iemand die ik al kende had de juiste afstemming, de andere was in vraag.

  Het probleem met deze sterke 2000mW laserpen is dat deze niet erg nauwkeurig is. Ik was erg teleurgesteld toen ik me realiseerde dat de twee lichten niet in de rij stonden zoals toen ik het de eerste keer instelde. Het blijft ook soms in de loop hangen. Ik moest een stok nemen om het uit de put te slaan. Dit item wordt geraakt of gemist. Omdat het geen echte aan / uit-schakelaar heeft, kun je het maar beter snel instellen. Ze raken snel leeg, alleen door contact te hebben met elkaar. Ik las hoe je kon zien of het laserzicht correct was door wat we kalibratie noemden. Ik zou willen voorstellen dat het binnen in een bereik of in uw huis wordt gebruikt als u de benodigde afstand hebt. Markering van de laser en positionering in de loop en vervolgens een kwartslag verplaatsen en opnieuw controleren. De middelste punt van het doel met een 1 1/4 inch midden. Elke keer was het in het midden maar ongeveer 1/2 inch of minder uit op 25 voet. Ik heb het gevoel dat dit me op papier zal zetten dat dichtbij genoeg is om een ​​nauwkeurige waarneming in mijn pistool te voltooien.

  Tenzij het perfect in de behuizing is uitgelijnd, wijst de laser niet recht. Op mijn foto's kunt u zien hoe u het moet controleren voordat a) u het gebruikt om uw wapen te verwijderen en b) voordat u een beoordeling geeft of de verpakking verwijdert. Vervolgens heb ik geprobeerd uw product te verwijderen en te inspecteren toen ik ontdekte dat wanneer het dikke koper dat uw product is gemaakt van opgewarmd, het voldoende is uitgebreid om het verwijderen ervan minder dan plezierig te maken. Ik heb je product voorzichtig in het vat gestoken en erop gezet. De laserpen werkt zoals verwacht en werd geleverd met de batterijen die nodig zijn om dit uit de doos te gebruiken. De laserpunt is helder en helder. Het paste in de 9 mm kamerput voor de uitlijning. Het was ook gemakkelijk om achteraf te verwijderen. Het enige vervelende is de manier waarop het batterijcompartiment werkt. Je moet op de dop drukken en hem draaien terwijl je een beetje druk houdt.

  1) Verwijder de loop van het wapen en klem het op een plat oppervlak (ik gebruikte een metalen tafelpoot.)

  2) Markeer een deel van de achterkant van de laser en beschouw dat deel nu als "up".

  3) Plaats de laserpen in het vat met het merkteken omhoog.

  4) 5+ meter afstand markeren met tape en een stipje inkt waar de laser tegen een muur slaat (dit is het referentiepunt).

  5) Keer terug naar de 1000mW laserpen en draai deze voorzichtig (of verwijder en plaats hem opnieuw) zodat het merkteken dat u in stap 2 hebt gemaakt zich in de tegenovergestelde positie bevindt (omlaag als het op was).

  6) Loop met de tape terug naar de muur en zie f dat de laserpunt overeenkomt met het bestaande merkteken.

  7) Herhaal stap 3-6 zo vaak als u het resultaat wilt valideren.

  1000mW groene laserpen

  Als je de 1000mW groene laserpen op deze manier niet controleert, krijg je nog steeds goede groepen nadat je je doelen hebt op nul gesteld, is de kans groot dat je niet consequent fotografeert of dat je jezelf uit nog strakkere groepen bedriegt. Helaas voor mij, na twee afzonderlijke zendingen, mislukte elk product de test. Ik heb dit artikel gekocht om me te helpen het op langere afstanden beter te kunnen waarnemen. Het is ook goed om het algemene idee te krijgen van waar de POI zich bevindt op de afstand waarop u uw geweer wilt instellen met uw specifieke site-afbeelding. Er is op geen enkele manier op aarde om de stip te zien overdag op 15 yards, waar ik probeerde te zien in mijn geweer.

  http://blogs.dotnethell.it/laserpen/

  http://laserpen.blog.cz